Skjuta upp mens naturligt

Jag kommer förmodligen att få mens, första dagen EXAKT på vår bröllopsdag. Jag har provat att äta p-piller (minipiller)tidigare, vilket . Ni som skjutit upp mensen, jag har en fråga!

CachadLiknandeDet finns två huvudsakliga sätt att skjuta upp mensen: Läkemedel. Gestagent eller gulkroppshormon finns naturligt i kvinnokroppen och är ett viktigt hormon för . Ungdom › Hälsa, kropp pubertet › Skjuta upp mensen. CachadLiknandemaj 20- nu är det såhär att jag tror jag kommer få mens inom några dagar. Måste man ha p-piller för att skjuta upp sin mens eller finns det andra sätt?

Har läst nånstans (tror det var här) att det finns piller att skjuta upp. Och vill man skjuta upp mensen så skippar man en ring-fri vecka och sätter .

Man kan skjuta upp mensen med tabletter som innehåller gulkroppshormon. Man måste inte ha fyllt år för att få den här typen av behandling . OnT: Det finns väl sånadär skjuta upp mensen när jag far . Vill du skjuta upp din mens inför en resa eller ett speciellt tillfälle? Primolut-Nor används vid oregelbunden mens, utebliven mens eller för att skjuta upp eller påskynda mensen. Det används även för att behandla sjukdomen .