Skjuta upp mens med ppiller

Jag använder p-piller och tänkte skjuta på min mens. Går det att på detta sätt skjuta upp mensen en månad så att jag inte får mensen förrän nästa kartas . Börja med dina p-piller med en gång, oavsett om du har mens eller inte.

Så äter du p-pillerHur skjuter jag på mensen med p-pillret Qlaira? Det är därför det är mer komplicerat att skjuta upp mensen när man äter Qlaira. Har ju skrivit tidigare om när jag började på mina p-piller. Skjuta upp mensen genom att börja på ny karta direkt. Tänkte därför hoppa över veckan med sockerpiller och börja på en ny karta direkt. Hur länge är det okej att hoppa över mensen med hjälp av ppiller?

Skjuta upp mensen -piller får du inte ta för ofta har jag oxå hört.

Nu må jag kanske vara helt förbaskat korkad. Vill du skjuta upp mensen med hjälp av p-piller så kan du starta på en ny karta direkt när mensveckan ska komma. Läkemedel som senarelägger mensen med hjälp av hormoner som gestagener; P-piller. Sitter och väntar på mensen som ska komma vilken dag som helst och ska då börja äta mina p-piller som jag fått utskrivna. Hur gör man för att flytta fram sin mens? Måste man börja med p-piller eller finns det något annat preparat, helst.

Man kan skjuta upp mensen genom att ta gulkroppshormon.

Du kan skjuta upp mensen genom att börja ta Primolut-Nor senast dagar före. Jag har förr då jag haft ppiller som tillåtit mej få mens regelbundet, tagit. AKUT fråga: skjuta upp mensen på cerazette? CachadLiknandeHej, har fått p-piller som jag ska ta hela tiden, för att undvika mens helt då jag får. Däremot när det kommer till att skjuta upp mensen, så är det inte alltid det . Jag kommer förmodligen att få mens, första dagen EXAKT på vår bröllopsdag.

Jag har provat att äta p-piller (minipiller)tidigare, vilket . Nu äter jag inte p-piller mer men skulle vilja skjuta upp mensen, och jag har för mig att det finns. Förutsatt att man tagit minst en hel p-pillerkarta först, så är det bäst att göra sitt. Det går inte att skjuta upp mensen hur länge som helst. Sidan i korthet: Med kombinerade p-piller kan man skjuta upp sin mens om det behövs.

För ibland är det helt enkelt inte läge att ha mens.